İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Konut kredisiyle ilgili bilmeniz gerekenler

• Konut finansmanı kredilerini sabit faizli, değişken faizli ya da hem sabit hem değişken faizli olarak kullanabilirsiniz.

• Değişken faizli konut kredinizin faiz oranında değişiklik olduğunda, banka değişikliği uygulamaya başlamadan önce, size, yazılı olarak ya da kalıcı veri saklayıcısıyla bilgilendirme yapar. Banka bilgilendirmede, yeni faiz oranı kullanılarak hazırlanmış ödeme planını da sizinle paylaşır.

• Konut kredilerinde, kredinin ödenmemesi durumunda öncelikle kredi borçlusu aleyhine icra takibi başlatılır. Eğer krediborçlusundan tahsilat yapılamazsa, kefilden borcu ödemesi istenebilir.

• Bankadan talep etmeniz ve bankanın da uygun görmesi halinde; konut kredinizin faiz oranında, türünde ve para biriminde değişikliğe giderek, konut kredinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Benzer şekilde, aynı teminatı göstererek kullandığınızkonutkredilerinizi birleştirerek de konut kredinizi yeniden yapılandırmanız mümkün.

• Konut finansmanı kredilerinde, sözleşmenin imzalanmasından itibaren 14 gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin cayma hakkınız yoktur.

hazır emlak sitesi
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir

Eryaman Satılık Daire

Eryaman kiralık daire

Eryaman da satılık daire

Ankara Eryaman satılık daire

Eryaman da kiralık daire

Eryaman kiralık ev

Eryaman satılık ev

Ankara Eryaman kiralık daire

Ankara Eryaman'da satılık daire

Eryaman kiralık

Eryaman emlak
Eryaman Satılık
Baran Emlak Eryaman