İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Mesafeler kısaldı, Eryaman’ın değeri arttı

Ulaşım ağının genişlemesi, ulaşımı kolay ve sosyal donatılı konut projelerine olan talebi artırdı. Yerleşim merkezlerine metro altyapısı oluşturulmadan önce merkezi sayılmayan yerleşkelerden ev satın alanlar evlerinin değerini büyük oranda yükseltti. Ulaşım ağının genişlemesiyle ilk değerlenen yerleşim yerlerinden biri olan Eryaman'a metro ulaşımının sağlanmasıyla bölgeye yatırım yapanların büyük oranda kar elde ettiğini belirten Ata Yıldız İnşaat Proje Müdürü Nalan Başarı ulaşım ağının genişlemesinin Ankara'nın tüm semtlerinin merkezileşmesine büyük katkıda bulunduğunun altını çizdi.

Foto :SÖZCÜ – Ata Yıldız İnşaat Proje Müdürü Nalan Başarı ulaşım ağının genişlemesinin Ankara'nın tüm semtlerinin merkezileşmesine büyük katkıda bulunduğunu söyledi

“Şehir merkezinden uzak bölgelere doğru süren metro inşaatları bu alanların değerlenmesini sağladı. Konut fiyatlarının analiz sonuçlarına göre, metro inşasının bitiminden itibaren Eryaman'daki konut fiyatlarında yaklaşık yüzde 25‘lik bir artış görüldü. Önümüzdeki aylarda bu artışın devam edeceğini öngörüyoruz. Değerlenen yapısıyla ev sahiplerine yüksek kar marjı getirecek olan Eryaman'a büyük bir rağbet var.” diyen BAŞARI, bu bölgelerdeki arsa ve arazilerin de değerlendiğinin altını çizdi.

Eryaman Altın Çağını Yaşıyor

AVM'ler ve yeni konut projeleriyle Eryaman'ın altın çağını yaşadığını belirten BAŞARI, Eryaman'daki standart konutların, yerini rezidans projelere bıraktığını belirtti. Binaların değişmesiyle semtteki sosyo-kültürel yapının da değiştiğini dile getiren BAŞARI'ya göre nitelikli konutlar Eryaman'ı birinci tercih haline getirdi. Ata Yıldız İnşaat olarak lokasyonda Eryaman'ı tercih ettiklerini belirten BAŞARI, üstlendikleri projelerin müşterilere en yüksek değer ve memnuniyeti sağlayacak şekilde gerçekleştirilmesi için, en yeni, en modern mühendislik ve inşaat teknolojilerini kullandıklarını söyledi. Son projeleri Gölde Luxe Konutları ile Eryaman'ın merkezinde, üst seviyede güvenlikle donatılmış, geniş sosyal imkanları olan, kalitesi yüksek bir yaşam alanı inşa ettiklerini belirten BAŞARI:

“Herkesin sahip olmak istediği bir yaşam alanı vardır. Çocuklarını güvenle yetiştirebileceği, sosyo-kültürel çevresi gelişmiş bir alanda, sosyal donatılara ve yeşilliklere sahip bir ev hayali kurar. Bizler de müşterilerimizin hayallerinden ilham alarak Gölde Luxe Konutları'nı inşa ettik. 24 saat güvenlik ile korunan konutlarımızda; fitness, sauna, çocuk kulübü, yürüyüş ve spor yolu, bahçe çocuk oyun alanı, gazebo-kamelya oturma alanı, fin hamamının yanı sıra; teknik servis hizmeti, kameralı güvenlik kayıt sistemi ve kazanlı merkezi ısıtma sistemi bulunuyor. %80'i yeşil alanla kaplı ve sosyal tesislerden oluşan projemizde ev sahipleri şehrin merkezinde doğanın keyfine varacak.” dedi.

1 Etap Yok Sattı, Sıra 2. Etapta

Gölde Luxe Konutları'nın 1. etabına olan yoğun ilgiye cevap vermek adına 2. etabı yapılandırdıklarını dile getiren BAŞARI, müşterilerinin kendilerine duydukları güveninin haklı gururunu ekipçe yaşadıklarını söyledi. Bir projeye başlarken konutlar kadar peyzaja da önem verdiklerinin altını çizen BAŞARI konuşmasını sonlandırırken 2. etap konutlarının tükenmek üzere olduğunu ve son dairelerin sahiplerini beklediğini ekledi.

hazır emlak sitesi
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir

Eryaman Satılık Daire

Eryaman kiralık daire

Eryaman da satılık daire

Ankara Eryaman satılık daire

Eryaman da kiralık daire

Eryaman kiralık ev

Eryaman satılık ev

Ankara Eryaman kiralık daire

Ankara Eryaman'da satılık daire

Eryaman kiralık

Eryaman emlak
Eryaman Satılık
Baran Emlak Eryaman