İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Konut Kredisi Yapılandırma ve Faiz Düşürme

Eryaman satılık dairealdığınız da ,Bankaların verdikleri konut kredilerindeki faiz oranları kısa vadede de uzun vadede de değişkenlik göstermektedir. Evi alacağınız zaman iyi araştırarak, bankalarla faiz indirimi pazarlığı yaparak uygun oranlarla kredi kullanmış olsanız dahi sonrasında ekonomik şartlardaki değişimler faiz oranlarının sizin aldığınız rakamlardan dahi daha aşağıya düşmesine neden olabilmektedir. Bu durumda konut kredisi yapılandırma ve faiz düşürme işlemleri hakkında bilgi sahibi olunması gerekmektedir.


Konut kredisini yapılandıran bireylerin en çok korktukları durum düştüğünde faiz oranını düşüren bankaların ileride oranların yükselmesi durumunda müşteriden izinsiz yeniden yapılandırma yapıp yapamayacakları konusudur. Fakat yapılandırma işlemi ödemeler düzenli yapıldığı takdirde tek taraflı müşteri isteği ile gerçekleştirilmektedir. Konut kredisi yapılandırılması basit bir işlem gibi gözükse de dikkat edilmesi gereken ufak ayrıntılar bulunmaktadır. Bunlardan birisi konut kredisi kullandığınız bankada yapılandırma yapabileceğiniz gibi konut kredinizi başka uygun fiyatlı bankaya da transfer edebileceğinizi bilmenizdir. Eryaman baran emlak da.

Başka bankaya çekmiş olduğunuz krediyi uygun oranlı kredi sunması durumunda taşımak istediğinizde dikkat etmeniz gereken husus krediyi erken kapatmanın % 2 gibi bir oranla cezasının olduğudur. Bu oranı ödediğiniz halde diğer banka daha avantajlı bir oran veya ödeme şekli sunuyorsa seçenekleri o zaman tercih etmelisiniz. Kredinizi en ekonomik yolla kapatmak için elinize toplu bir para geçtiğinde ilk yapmanız gereken vade sayısını azaltmak olmalıdır. Bu sayede toplam faiz yükünüz azalmış olacaktır. Elinize geçen toplu para ile kredinin faiz yükünü azaltmanın haricinde yapılacak bir sonraki anlamlı işlem aylık ödenecek taksit miktarının azaltılarak faiz yükünün biraz daha azaltılması ve aylık olarak zorlanmadan ödeme yapabilmenizi daha da kolaylaştırmaktır.

hazır emlak sitesi
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir

Eryaman Satılık Daire

Eryaman kiralık daire

Eryaman da satılık daire

Ankara Eryaman satılık daire

Eryaman da kiralık daire

Eryaman kiralık ev

Eryaman satılık ev

Ankara Eryaman kiralık daire

Ankara Eryaman'da satılık daire

Eryaman kiralık

Eryaman emlak
Eryaman Satılık
Baran Emlak Eryaman