İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Eryaman Mavi Orkide Kaşmir Evleri fiyatları!

24 ay sonra konut teslimlerinin yapılması planlanan Kaşmir Mavi Orkide Evleri projesi, Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje beş blok olarak yükseliyor...


55 bin metrekare alan üzerine inşa edilmekte olan  Kaşmir Mavi Orkide  Evleri toplam 525 daireden meydana geliyor. Proje 27 katlı beş blok olarak planlandı. 


Kaşmir Mavi Orkide Konutları'nın teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek. Kaşmir Mavi Orkide Evleri projesinde tüm daireler 4+1 olarak tasarlandı.


Ankara Eryaman'da hayata geçirilen Kaşmir Mavi Orkide projesi, Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. 


Eryaman Kaşmir Mavi Orkide ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisi kullanarak taksitli ödeme yapılabiliyor. 


Eryaman Mavi Orkide Kaşmir Evleri fiyatları!

Eryaman Kaşmir Mavi Orkide fiyatları 550 bin TL ile 745 bin TL aralığında değişiyor. Kaşmir Mavi Orkide projesi 525 daireden oluşuyor. Kaşmir Mavi Orkide Evleri'nde, sauna, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi olanaklar da yer alıyor. 

hazır emlak sitesi
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir

Eryaman Satılık Daire

Eryaman kiralık daire

Eryaman da satılık daire

Ankara Eryaman satılık daire

Eryaman da kiralık daire

Eryaman kiralık ev

Eryaman satılık ev

Ankara Eryaman kiralık daire

Ankara Eryaman'da satılık daire

Eryaman kiralık

Eryaman emlak
Eryaman Satılık
Baran Emlak Eryaman