İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Bulvar Loft’ta yaşam başladı

Akfen İnşaat, Levent Loft, Loft Bahçe ve İncek Loft’un ardından Loft konseptiyle hayata geçirdiği dördüncü projesi olan Bulvar Loft’u tamamladı. 556 milyon TL’ye mal olan Bulvar Loft’ta 822 daire ve 31 ticari alanın sahiplerine yönelik teslimlerine Nisan ayında başlandı.

10:12 - 7 Mayıs 2019
Bulvar Loft’ta yaşam başladı

Akfen İnşaat, Ankara'nın planlı yapılaşmaya sahip yeni konut stoğunu içinde bulunduran İncek bölgesinde 2017 yılının başında temelini attığı Bulvar Loft projesini söz verdiği tarihte tamamladı. Akfen İnşaat tarafından 556 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Bulvar Loft projesinde daire teslimleri Nisan ayı itibariyle başladı.

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, “Sözümüzde durduk. Bulvar Loft projemizi temelini attığımız tarihte açıkladığımız şekilde teslim ediyoruz. Bulvar Loft ile Ankara'da planlı yerleşime sahip İncek bölgesinde ikinci Loft konseptli projemizi hayata geçirdik. Levent Loft, Loft Bahçe, İncek Loft ve Bulvar Loft'un yanı sıra gelecek yıl tamamlanacak Bodrum Loft projemiz ile Loft konseptli projelerimize 1.5 milyar TL'lik yatırım gerçekleştirmiş olacağız” dedi.

37 dönümlük arazi üzerinde yükselen Bulvar Loft projesinde toplam 6 blokta, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere 16 farklı daire tipi bulunuyor. Projede genişlikleri 66 metrekare ile 350 metrekare aralığında değişen toplam 822 adet konut var. Yüzde 75'i yeşil peyzaj donatı alanlarına ayrılan Bulvar Loft projesinin orta kısmında uzanan alışveriş caddesinde ise 31 adet ticari alan yer alıyor.

Ulaşım kolaylığının yanı sıra çevresinde bulunan eğitim kurumları, yargı kampüsü ve yaşam alanlarına yakınlığı bakımından bir çekim merkezi üzerine kurulan Bulvar Loft'ta oturuma hazır, hemen taşınılabilecek dairelerin 350 bin ile 1 milyon 700 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa devam ediliyor. Akfen İnşaat, Loft Trade markasıyla projede satış ve kiralamaları şirket bünyesinde gerçekleştiriyor.

“HIZLI BİR ŞEKİLDE YAŞAM BAŞLAYACAK”

Sosyal donatı özellikleriyle de öne çıkan Bulvar Loft'ta fitness center, kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terası, açık satranç, basketbol, boccia sahalarının yanı sıra hobi odası, cep sineması, paten pisti, güneş bahçesi, fire pit gibi insanların sosyal hayatına renk katan kısımlar da bulunuyor. Bulvar Loft'ta, yaklaşık 10 bin metrekarelik alanda gurme restoranlar, eczane, kuru temizleme, mağazalar ve butik marketlerin yer aldığı bir yaşam merkezi de mevcut.

Bulvar Loft projesini tamamlayıp teslim aşamasına geldikleri için gurur duyduklarını anlatan Selim Akın, projenin bulunduğu yer bakımından temel atma tarihinden itibaren çok ilgi gördüğüne değindi. Selim Akın, “Ulaşımı kolay Bulvar Loft, bölgede yer alan eğitim ve yargı kurumlarına yakınlığıyla birlikte üst düzey bir kitleyle özdeşleşti. Hem oturumcular hem de yatırımcılar için öne çıkan projeyi zamanında bitirmemizle birlikte hızlıca taşınmaların başlayacağını öngörüyoruz” ifadelerini kullandı.

LOFT KONSEPTİNE 1.5 MİLYAR TL YATIRDI

Levent Loft'u 100 milyon TL, Loft Bahçe'yi 150 milyon TL, İncek Loft'u 400 milyon TL, Bulvar Loft'u ise 556 milyon TL yatırımla hayata geçiren Akfen İnşaat, gelecek yaz kapılarını açacak Bodrum Loft projesine de 300 milyon TL yatırıyor. Böylelikle Akfen, Loft konseptli 5 projesi için 1.5 milyar TL yatırım yapmış olacak.

1.8 MİLYAR TL'LİK İNŞAAT  PROJELERİNDE 1750 KİŞİ ÇALIŞACAK

Akfen İnşaat'ın 2019 yılı planlarında iki inşaat projesi var. Akfen, Bodrum Loft'un yanı sıra Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin yapımına da devam ediyor. 1.5 milyar TL'ye mal olacak ve yılsonunda tamamlanması beklenen Tekirdağ Şehir Hastanesi sahip olduğu imkanlar bakımından çevre illere de hizmet sağlayarak Trakya bölgesinin sağlık üssü olarak da hizmet verecek. 480 yatak kapasitesine sahip hastanede 128 poliklinik yer alacak. 16 ameliyathanenin bulunacağı Tekirdağ Şehir Hastanesi toplam 157 bin 446 metrekarelik inşaat alanına sahip olacak. Akfen 2020 yılına kadar iki inşaat projesine 1.8 milyar TL yatırım yaparken, 1750 kişiye de iş imkanı sağlayacak.

ANKARA'YA YABANCI İLGİSİ ÜÇ HANELİ BÜYÜYOR

Gayrimenkul piyasasında yerliye konut satışının düşüşte olmasına karşın yabancıya satışta rekorlar kıran Türkiye'nin 2018 yılındaki yıldızı Başkent Ankara oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Ankara 2017 yılından bu yana 3 haneli büyümesini devam ettiriyor.

Ankara'da 2017 yılında 817 konut yabancıya satılırken, bu rakam 2018 yılının tamamında 2 bin 133'e çıktı. Buradan bakıldığında Ankara yabancıya konut satışında yüzde 161 büyüme ile en fazla konut satılan büyükşehir oldu.

Ankara'da yabancıya konut satışı bu yıl da hız kesmeyerek geçen yılın ilk 3 ayına göre yüzde 164 artış gösterdi. Ankara'da geçen yılın Ocak-Mart döneminde 208 konut satılırken, bu oran 2019'un ilk çeyreğinde 551 olarak gerçekleşti. Ankara bu artış hızıyla yabancıya en fazla satış yapan iller arasında başı çekti.

Selim Akın, 2019'un ikinci yarısından itibaren Türk ekonomisinde yaşanacak düzelmelerin, gayrimenkul sektörünü adım adım eski parlak günlerinde olduğu gibi iyi bir yatırım aracı haline getirmesini düşündüğünü ifade etti. Akın, “Ankara'da hali hazırda üzerine 15 bin konut yapacak arsa stoğumuz bulunuyor. Gelecekte talebin artış göstermeye başlamasıyla bu bölgelerde gayrimenkul projesi geliştirmeyi düşünebiliriz” ifadelerini kullandı.

alıntı sözcü

hazır emlak sitesi
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir

Eryaman Satılık Daire

Eryaman kiralık daire

Eryaman da satılık daire

Ankara Eryaman satılık daire

Eryaman da kiralık daire

Eryaman kiralık ev

Eryaman satılık ev

Ankara Eryaman kiralık daire

Ankara Eryaman'da satılık daire

Eryaman kiralık

Eryaman emlak
Eryaman Satılık
Baran Emlak Eryaman