İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Artan şehirleşme konut talebini patlattı

Emlak danışmanlık şirketi Century 21 Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, “Artan şehirleşme ile konut talebi patladı.” dedi.
Uzel, şu an ailelerin ilk tercihinin konut almak olduğunu da vurguladı.
Uzel, konut almanın yatırımdan öte gereklilik olduğuna işaret etti. Uzel, “Türkiye’de her sene 2 milyon birey yaşama katılıyor. Bunlar, belirli bir dönem sonra barınma gereği duyuyor ve emlak talebi başlıyor.” ifadelerini kullandı. 
Tüketicilerin yatırım eğilimlerine değinen Uzel, şöyle devam etti:
“Bir aile tarafından ilk olarak biriken paralar ile araba alınıyor, birkaç defa araba yenileniyor. Gelirlerin devam ettiği görüldüğünde araba satılıp bu fon ev peşinatı yapılıyor. Kira olarak belirli bir rakam ödeyen bir aile bir miktar daha ödeyerek alışık olduğu mekândan daha ırak bir yerde uygun fiyatlı bir konut buluyor. Burayı vadeli kredi ile satın alıyor. Kredinin ödenmesi ile satılarak daha ideal yerlere geçiş yapılıyor."
Konutun yanında dükkân yatırımının da sevildiğini anlatan Önder Uzel, bu durumu küçük esnaf adedinin çokluğuna bağladı. Uzel, ayrıca şunları dile getirdi: 
"Yazlık evler de ülkemizde hem yatırım hem de gereklilik olarak görülüyor. Türkiye’nin tüm dünyadan turist çekmesi, yerli turistleri neredeyse Türkiye'de tatil yapamayacak hale getirdi. Birincil olarak konut ve dükkân gereksinimini gideren ve hala parası olanlar gerek tatil bölgelerinde gerekse memleketinde, köyünde alınacak küçük bir evi hem gereklilik hem de kara gün parası olarak görebiliyor."

hazır emlak sitesi
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir

Eryaman Satılık Daire

Eryaman kiralık daire

Eryaman da satılık daire

Ankara Eryaman satılık daire

Eryaman da kiralık daire

Eryaman kiralık ev

Eryaman satılık ev

Ankara Eryaman kiralık daire

Ankara Eryaman'da satılık daire

Eryaman kiralık

Eryaman emlak
Eryaman Satılık
Baran Emlak Eryaman