İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Ankara gayrimenkulde hızlı büyüyor

Siyasetin kalbi başkent Ankara, emlak dünyası için de önemli bir merkez olma yolunda ilerliyor.

Son dönemde art arda yapılan konut ve ticari projeler başkentte, gözde gayrimenkul bölgelerinin ortaya çıkmasına yol açtı.
TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü MakbuleYönel Maya “Ankara’da son beş yılda ciddi proje yapıldı ve fiyatlar yükseldi” diyor.2012 yılında Mütekabiliyet Yasası’nın çıkmasının ardından yabancıya satışın önünün açılması ile birlikte kentteki gayrimenkul projelerine olan talebin artması da fiyatları daha yukarıya çıkardı. Sektör temsilcileri siyasi belirsizliklerin yaşandığı günümüzde fiyatların yukarı yönlü bir seyir izlemesini beklenmezken belirsizliklerin ortadan kalkmasıyla birlikte yine fiyat artışlarının yaşanacağına vurgu yapıyor.

Konut talebi artıyor

İnsanların daha nitelikli konutlarda yaşama isteği çerçevesinde Türkiye’deki konut talebi her geçen yıl artıyor.Türkiye’de geçen yıl nüfus artışı 630 bin olurken 600 bin adet konut inşa edildiğini belirten Konut Geliştiricileri ve  Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bundan da anlaşılacağı gibi her yıl 30 bin adet konut açığı bulunuyor” diyor. Nüfusunun her geçen yıl büyümesi yabancı yatırımcıların Türkiye’ye olan ilgisinin artması ve kentsel dönüşüme muhtaç yaklaşık 65 milyon çürük konut stokunun varlığı markalı gayrimenkul talebini artırıyor. İnsanların güvenli yapılarda yaşama isteği ve sosyal donatılı sitelere yönelmeleri pek çok kentte olduğu gibi Ankara’da da konut talebini tetikliyor.

Yükselen bölgeler

Gayrimenkul piyasasında yaşanan hızlı gelişmede bölgelerin değerlenip ön plana çıkmalarında son yıllarda hayata geçirilen büyük kamu projeleri son derece etkili oluyor. Bu projelere yakın yerlerde konumlanan gayrimenkullerin hızla değer kazanması bu bölgelere yatırım yapan yatırımcıların y&

hazır emlak sitesi
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir

Eryaman Satılık Daire

Eryaman kiralık daire

Eryaman da satılık daire

Ankara Eryaman satılık daire

Eryaman da kiralık daire

Eryaman kiralık ev

Eryaman satılık ev

Ankara Eryaman kiralık daire

Ankara Eryaman'da satılık daire

Eryaman kiralık

Eryaman emlak
Eryaman Satılık
Baran Emlak Eryaman